Cosmetisch Arts

 

 

Je gezicht of decolleté verjongen…kan dat? Ja dat kan!


Professionele cosmetische behandelingen bieden je de mogelijkheid om op een medisch esthetisch verantwoorde manier, het gezicht of decolleté een jeugdiger uitstraling te geven.

Vanaf maart heeft Beauty & Wellnesscare Luna een samenwerking met een zeer ervaren cosmetisch arts, BIG geregistreerd (BIG 69053442601) en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische geneeskunde).
Iedere 6 weken is er een injectablesdag bij Beauty & Wellesscare Luna. Met meer dan 20 jaar ervaring in diverse injectietechnieken, in zowel binnen- als buitenland, ben je bij onze cosmetisch arts in zeer deskundige handen!
Top 3 score  ‎(276 recensies op http://www.kliniekervarigen.nl)

Kwaliteit zit in veel aspecten. Onze cosmetisch arts geeft je deskundig en eerlijk advies over de behandeling die het beste bij je past en over de te verwachten resultaten.
Voordat de behandeling start krijg je een goed inzicht in de kosten. Je kunt altijd met vragen via onze salon bij onze arts terecht.
Risicobeperking wordt verkregen door een professionele handelwijze, waarbij voorop staat dat elke behandeling medisch verantwoord moet zijn, ook als het om het opvullen van een rimpel gaat. Maar ook door rekening te houden met de mens achter de cliënt, met respect voor ieders wensen en eigenheid.
Ervaring, professionaliteit en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat onze cosmetisch arts jou hoogstaande kwaliteit en een mooi, veilig resultaat kan bieden.

Botuline toxine voor het effectief aanpakken van rimpels

Fronsrimpels en lachrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren in je gezicht. Bij boos kijken, fronsen of lachen gebruik je telkens dezelfde spieren waardoor rimpels ontstaan. Met botuline toxine (botox) krijg je weer het gezicht dat past bij je leeftijd.

Waarom kiezen voor een botuline toxine behandeling?

Een behandeling met botuline toxine is een beproefde, veilige en effectieve manier voor het behandelen van rimpels in het voorhoofd, rond de ogen en de mond. Al na twee dagen zie je het eerste resultaat.

Voordelen van een botuline toxine behandeling

  • Veilige en beproefde behandelmethode.
  • Geschikt voor zeer plaatselijke toepassing in het gelaat.
  • Binnen 2 tot 5 dagen resultaat.
  • Korte behandeling die je een jongere en frissere uitstraling geeft.