Huidverzorging bij mensen met kanker

Cuijk | Boxmeer | Nijmegen

Huidverzorging en visagie bij mensen met kanker

Beauty & Wellnesscare Luna in Cuijk heeft samen gewerkt met stichting Viva la Donna en Look Good, Feel Better. Door de medische opleiding voor ziekenverzorgster, medische terminologie van de opleiding voor schoonheidsspecialiste, jarenlange ervaring in de drogisterij- en cosmeticabranche en cursus  huidverzorging bij mensen met kanker van Look Good, Feel Better en de branchevereniging ANBOS heeft Eva veel kennis en ervaring opgedaan over de huid die te lijden heeft door ziekte. Ook heeft zij meegewerkt aan de workshops van de stichting  Viva la Donna en Look Good Feel Better.  

Uw uiterlijk is op moment van ziek zijn (kanker) waarschijnlijk anders als gevolg van de behandelingen en medicatie. Misschien vraagt u zich zelf wel eens af hoe u uw huid het beste kunt verzorgen of welke make-up u het beste kunt gebruiken.

Graag wil Beauty & Wellnesscare Luna in Cuijk u hierbij helpen.

Beauty & Wellnesscare Luna is een salon in Cuijk die gespecialiseerd is in de specifieke verzorging van de huid tijdens en na de behandeling van kanker. Uw huid wordt weer gevoed en gehydrateerd d.m.v een op uw huid aangepaste behandeling. Ook kunnen wij u advies geven op het gebied van make-up. Bijv. hoe teken ik een wenkbrauw als ik geen wenkbrauw-haartjes meer heb?

Ook kan een paraffinepakking een uitkomst bieden bij neuropathie ten gevolge van chemokuren. De pakking zorgt ervoor dat de doorbloeding van uw handen wordt gestimuleerd. Uw handen voelen heerlijk zacht aan en de huid is goed gevoed. Dit kan wondjes en infecties voorkomen. Voor een goede voetverzorging werken we samen met Medisch Pedicure Lisette.

Wij geven u praktische tips en adviezen in een ontspannen en rustige sfeer.

Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen of mailen.

Wij geven advies en verzorgen de huid en handen bij clienten met kanker uit de weide omgeving. Zoals; gemeente Cuijk, gemeente Boxmeer, gemeente Venray, gemeente Mill, gemeente Grave, gemeente Uden, regio Nijmegen en Arnhem.

60 minuten behandeling

Milde reiniging, zachte peeling, serum, aangepast masker, uitgebreide gelaat hals en docolleté massage. Behandeling gericht op het voeden van de huid.

49,50

Paraffinebad voor handen en voeten

15,00

Make-up advies

Advies voor meer kleur, tekenen van wenkbrauwen

17,50