Nieuws& acties

De komende vrijdagen open voor verkoop!?????

I.v.m het Corona virus zijn we noodgedwongen gesloten om behandelingen te geven. Maar de komende vrijdagen tot 6 april, zijn we geopend voor verkoop van je favoriete producten en/ of cadeaubonnen.

We zijn dan geopend van 9.00 uur tot 14.00 uur. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM!

❤️Wees lief voor elkaar in deze moeilijke tijd❤️

Om onze klanten tegemoet te komen hebben wij de volgende acties samen met ons team bedacht;

-Bij aankoop van een cadeaubon vanaf €25,- krijg je €5,- korting op de cadeaubon. Deze bon pakken wij mooi voor je in. Speciaal om te krijgen, bijzonder om te geven!

-Bij aankoop van 3 producten voor je gelaat of lichaam krijg je een cadeaubon t.w.v €12,50. Deze bon mag je ook besteden bij je eigen behandeling na de periode van het virus.

Mochten je producten bijna op zijn, laat het ons dan via telefoon, what's app of mail tijdig weten wat je nodig hebt. Dan kunnen we deze tijdig voor je bestellen. Iedere maandag gaan we een bestelling doen bij onze leveranciers.

 

Bedankt voor jullie begrip en alle hartwarmende berichten die we al hebben mogen ontvangen. Dat doet ons enorm goed!

P.s; betaling gelieve met pin!

????????Team Beauty & Wellnesscare Luna????

De hele maand mei €10 euro KORTING op de droge hammam behandeling Deluxe!

Kijk voor meer informatie en de prijzen op onze website!

Wegens succes verlengt!

De Universal Contour Wrap Classic Elite behandeling, in combinatie met het Chrysalis apparaat, gaat weer een stap verder dan de Classic Wrap behandeling. Het combineert het huidverstevigingseffect van de originele behandeling nu met spierverstrakking in slechts één eenvoudige behandeling.

De Universal contour wrap Elite, nu tot en met eind mei van €99,50 voor €89,50!

Kijk voor meer informatie hier!

Jubileum! 1 mei bestaan wij alweer 9 jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden! 9 jaar betekend 9 prijzen en 9 winnaars! 

De hele maand mei mogen alle klanten die een behandeling hebben of product kopen, een kaartje met naam in de pot gooien. Begin Juni worden de kaartjes getrokken en worden de winnaars bekend gemaakt!

Posidonia ISA Day Cream!

ISA combineert alle krachtige magie van land en zee. De ISA dagcreme is geweldig voor zowel mannen als vrouwen, waardoor de huid zijdezacht en fris aanvoelt! Er zijn geen toxines en dierproeven. Alleen de kracht van de natuur! Hierdoor is er minder kans op allergieën en word de crème beter opgenomen in uw huid met zichtbaar en aanzienlijk snelle resultaten! ????????

De formule bestaat uit 65% extracten van bijzondere planten en algen uit de zee tussen de prachtige eilanden Ibiza en Formentera. De resterende 35% uit extracten van planten en kruiden vanuit de rijke natuur van de rode Ibicenco! ????????

Op woensdag 15 mei hebben wij wimperextension dag! Alleen op 15 mei een nieuwe set wimpers voor maar €30,-
Zodat Jessie kan oefenen met het zetten van wimpers!

Let op: Deze training kan alleen uitgevoerd worden op wimpers zonder extensions.
Ben jij geïnteresseerd? Laat het ons weten
Vol=vol

Prijzen wimperextension dag
Wimper prijzen : € 30
Bijvullen na 2 weken : € 15.-
Bijvullen na 3 weken : € 22,50
Wimpers verwijderen : € 15.-

Is jouw rug al klaar voor de zomer?

Nu een leuke actie; een diepte reiniging, peeling en pakking voor je rug!

Van €37,50 voor €32,50!

Sienna X Spray Tan!
 
Wil jij een mooi kleurtje nu het mooie weer eraan komt?
Voor een feestje, gala, bruiloft of vakantie. Met de professionele Sienna X spray-tan in combinatie met de mooi en egaal bronzende en verzorgende producten van Sienna X bezorgen wij je het gehele jaar door dat fantastische zomerse gevoel.

Droge Hammam 

Het Arabische woord Hammam betekend in het Arabisch letterlijk 'verspreider van de warmte' en is afgeleid van het Arabische woord 'hamma' wat heetwaterbron betekent. Hammams komen veel voor in het hoogland van Iran, de arabische wereld en Turkije. Deze waren vroeger vooral gevestigd naast of vlakbij een moskee. De hammam is een eeuwenoud ritueel uit de Turks/Arabische cultuur waar mensen samen komen voor ontspanning en reiniging van het lichaam.

Een bezoek aan de hammam is een van de meest ontspannende wellness ervaring die je ooit zult beleven. De behandeling is een waar reinigingsritueel waarbij de massage, scrub en bijzondere producten je lichaam volledig reinigen, verfrissen en opladen. Door de hammam behandeling krijgt je gezondheid een flinke boost, een betere doorbloeding en zal je huid zijn mooie, gezonde glow terug krijgen.

Wat houd de behandeling in:

~Eerst word het lichaam verwarmd met warme compressen. Door de warmte zal je lichaam zich kunnen ontspannen en zetten de poriën zich open. Zodat afvalstoffen makkelijker verwijdert kunnen worden.
~Na het verwarmen word het lichaam gescrubd met een kese (scrubhandschoen) en 100% olijfolie zeep. Om de dode huidcellen te verwijderen.
~Wanneer het lichaam is gescrubd volgt er een zeepzak ritueel. Waarbij het lichaam met een schuimdeken wordt bedekt. Deze zeep geeft de huid een voedende en verzorgende werking.
~Na het zeepzak ritueel volgt er nog een heerlijke klassieke oliemassage.

De droge hammam is dus een koude behandeling die word gegeven in een droge ruimte (in een salonstoel). Deze behandeling is daarom perfect voor de zomer. Na de behandeling voelt u zich helemaal ontspannen en schoon. Om zo veel mogelijk de hammam-cultuur te respecteren, maken wij uitsluitend gebruik van originele Turkse producten.

Bekijk hier de behandeling: Hammam

Slank de zomer in met de Universal Contour Wrap!

De Universal Contour Wrap Classic Elite behandeling, in combinatie met het Chrysalis apparaat, gaat weer een stap verder dan de Classic Wrap behandeling. Het combineert het huidverstevigingseffect van de originele behandeling nu met spierverstrakking in slechts één eenvoudige behandeling.

De Universal contour wrap Elite, nu tot en met eind april van €99,50 voor €89,50!

Wilt u meer weten kijk dan hier: Universal Contour Wrap 

De Tyro uitgebreide Zen gelaatsbehandeling met een uitgebreide rug massage. De behandeling voor deze tijd van het jaar. Een complete gelaatsbehandeling met onder andere reiniging, peeling, een masker en pakking. Met een uitgebreide rug, nek en schouder massage! ????

Bekijk hier al onze behandelingen!: behandelingen ????‍♀️