TYRO Nutraceuticals

Het drukke leven van alledag maakt het soms lastig om voldoende groenten en fruit te eten. Daarnaast is gezond en gevarieerd eten nog geen garantie dat we iedere dag precies de benodigde voedingsstoffen binnen krijgen. Met TYRO Nutraceuticals vult u uw dagelijkse voeding optimaal aan. De ultra geconcentreerde, essentiële voedingsstoffen zijn niet alleen goed voor uw algemene gezondheid, maar zorgen ook voor maximaal functioneren, vernieuwen en herstellen van de huid. TYRO Nutraceuticals bevatten geavanceerde huideigen nutriënten in combinatie met vitaminen en mineralen, die nodig zijn voor een mooie en gezonde huid. Innovatieve voedingssupplementen voor een perfect gevoede huid en ultieme huidverbetering van binnenuit.

"Innovatieve voedingssupplementen voor een perfect gevoede huid en ultieme huidverbetering van binnenuit."

TYRO ORAC 10.000 Superfood

Dit Superfood ultra concentrate bevat maar liefst 10.000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity, een meeteenheid voor antioxidanten) in 1 eenvoudig in te nemen capsule per dag. Dit is vergelijkbaar met de anti-oxidanten kracht van 1,13 kg broccoli, 60 gram acai bessen, 100 koppen groene thee, 500 gram spinazie, 4,5 kg appels, 2,2 kg grapefruits, een pond zwarte bessen en 350 gram rozijnen. Bevat Spectra™ Total ORAC, een state of the art combinatie van 35 soorten fruit, groenten en kruidenextracten voor de krachtigste vrije radicalen bestrijders uit de natuur. De baanbrekende TYRO formule combineert Spectra™ Total Orac met een 8% Pomegranate Ellagitannins, een unieke phytoceutical uit Granaatappel extract voor extra antioxidanten kracht. TYRO ORAC 10.000 Superfood is de volgende generatie superfood voor een goede gezondheid en optimale huidverbetering van binnenuit. TYRO ORAC 10.000 Superfood is goedgekeurd door de officiële instantie van wetenschappers: de EFSA (dat wil zeggen, dat alle goedgekeurde producten werkstoffen bevatten, waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk is bewezen). Verbetert aantoonbaar de weerstand van de huid EN het lichaam. Sulfofaraan en Polyfenolen vormen in combinatie met vitamine C een krachtig antioxidanten complex, ter ondersteuning van de weerstand van het lichaam.

TYRO Supreme Anti Aging

Een uniek samengesteld anti-ageing supplement voor natuurlijke huidverjonging en blijvende schoonheid van binnenuit. Bevat een uitgebalanceerd vitaminen en mineralen complex voor verzorging van de huid en het bindweefsel van binnenuit. Rijk aan krachtige antioxidanten gecombineerd met Ceramosides™, een wetenschappelijk bewezen, gepatenteerd ceramide-complex. Verbetert het hydraterend vermogen van de huid van binnenuit en heeft een uniek anti-ageing effect. De werking van het ceramide-complex wordt versterkt door de combinatie met het kostbare laag moleculair Hyaluronzuur. Van gewoon Hyaluronzuur is bekend dat de werking na orale toediening beperkt blijft. Het geavanceerde laag moleculaire Hyaluronzuur in TYRO Supreme Anti-Age wordt wel goed opgenomen door het lichaam. Vitamine K2MK7 stimuleert de collageen productie in de huid voor een verbetering van de elasticiteit van de huid. De huid voelt steviger aan en rimpels vervagen.

TYRO Ultimate Purifying

Een geavanceerd supplement voor de vette of gecombineerde huid met onzuiverheden. Bevat SoyLife®, een isoflavonenconcentraat, ultra geconcentreerde phytoceuticals afkomstig uit Soja. SoyLife® helpt stofwisselingsprocessen, die belangrijk zijn om de huid te reguleren en in balans te brengen. Urtica Dioica in combinatie met extracten van Viola Tricolor en Taraxacum oefenen een diepreinigende werking uit op de huid en verbeteren de regulatie van de talgproductie. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Een uitgebalanceerd vitaminen en mineralen complex, met essentiële voedingsstoffen waaronder Zink en Vitamine B, zorgt voor optimale verzorging, bescherming en herstel van de huid van binnenuit De huid is beter in balans en ziet er rustiger en gezond uit. Een ideaal supplement voor mensen met een onzuivere tot zeer onzuivere huid. Een aanrader voor jongeren.