Universal Contour Wrap Classic en Elite

Universal Contour Wrap Classic

Universal Contour Wrap® is 's werelds enige bewezen lichaamswrap die onmiddellijk verlies van centimeters kan garanderen. Verlies minstens 15 cm gegarandeerd of betaal niets!

De combinatie van Dode Zeeklei, warm water en steunwindsels geven de volgende voordelen van deze unieke lichaamsbehandeling:

 • Verlies van cm's
 • Verwijdert dode huidcellen
 • Voedt de huid en laat deze zacht aanvoelen ook vele dagen na de behandeling
 • Ontgift het gehele lichaam van schadelijke stoffen
 • Vermindert zichtbaar cellulite en striae

Universal Contour Wrap Elite

De Universal Contour Wrap Classic Elite behandeling, in combinatie met het Chrysalis apparaat, gaat weer een stap verder dan de Classic Wrap behandeling. Het combineert het huidverstevigingseffect van de originele behandeling nu met spierverstrakking in slechts één eenvoudige behandeling.

De Elite Body Wrap, hoe gaat deze unieke behandeling in zijn werk?

 • Je wordt door de specialist opgemeten op 18-tal bepaalde punten van het lichaam.
 • Er worden electro- stimulatiebanden aangebracht op je buik en bovenbenen.
 • De steunwindsels, die vooraf in onze warme klassieke kleioplossing zijn gedrenkt, worden dan aangebracht met gebruik van gespecialiseerde wikkeltechnieken.
 • Vervolgens lig je 35 minuten lang op onze elektrische warmtedeken, terwijl de behandeling zijn werk doet. Waarom zou je deze tijd niet gebruiken om te profiteren van andere behandelingen, zoals een gezichtsbehandeling of een manicure?
 • Na 35 minuten worden de wikkels verwijderd. De specialist zal je opnieuw opmeten en je zal versteld staan van de resultaten op het gebied van centimeterverlies.

De directe warmte zorgt ervoor dat het lichaam gaat ontspannen en opent de huidporien. Hierdoor worden de gifstoffen nog sneller door de klei oplossing afgevoerd en wordt de bloedsomloop versneld waardoor ook het lymfesysteem sneller gaat werken. Dit resulteert in een versneld detox proces. Deze warmtebron, gecombineerd met de electrische spierstimulatie, zorgt ervoor dat de behandeling wordt teruggebracht van 2 uur tot slechts 1 uur en 35 minuten met Chrysalis.
De Chrysalis warmtedeken en electro-stimulatiebanden hoeven niet alleen te worden gebruikt in combinatie met de Universal Contour Wrap; het kan worden ingezet als een op zichzelf staande behandeling of kan als aanvulling worden benut op andere lichaamsverstevigende behandelingen.

Hoe werkt Chrysalis ?
Chrysalis combineert een variabele warmte (met sauna effect) deken met electro spierstimulatie. Cliënten kunnen kiezen uit drie verschillende spierstimulatie programma’s afhankelijk van hun individuele verwachtingen:

 • Toning/versteviging; Een intensief programma ideaal voor het verstevigen van spieren en het opbouwen en vormen van probleemzones die meer aandacht nodig hebben.
 • Shaping/vormen; Zeer geschikt programma voor het modelleren en vormen van voornamelijk de binnen- en buitendijen maar zeker ook de voor- en achterzijde van de dijen. Dit kan ook worden gecombineerd met het cellulite programma.
 • Cellulite; Met dit programma wordt de cellulite gereduceerd op de meest kritieke zones.

Onze Elite Body Wrap is een complete lichaamsbehandeling die i.p.v 2 uur nu circa 1.5 uur duurt en altijd uitgevoerd wordt door een getrainde specialist.

Losse behandeling (1 zone = 2 kopstukken)

295,00

Kuur 1 (1 zone, 3 behandelingen)

740,00

Kuur 2 (2 zone, 3 behandelingen)

980,00

Kuur 3 (3 zones, 3 behandelingen)

1.250,00

Cryolipolyse 

Hoe werkt Cyrolipolyse?

Vetcellen in het onderhuidse vetweefsel zijn vooral cellen die rijk zijn aan verzadigde vetzuren en zijn niet bestand tegen temperaturen onder de 4°C. Andere cellen en omringde weefsels, zoals zenuwen, bloedvaten en pigment zijn niet gevoelig voor deze lage temperatuur. Bij Cryolipolyse worden vetcellen sterk afgekoeld. Door de kou ontstaat er cel-apoptose, de vetcellen worden geleidelijk afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

De Cryo Cool MED maakt gebruik van een vacuüm zuigkoelsysteem, in tegenstelling tot de veelal gebruikte koelplaten. De probleemzones worden effectief behandeld dor het onderhuids vet af te koelen met behulp van koel-applicators. De Cryo Cool MED kan hierdoor veel gecontroleerder, sneller en efficiënter koelen.

Cryolipolyse is dé nummer 1 behandeling om plaatselijk vet snel en doeltreffend te verminderen. Met deze bewezen techniek is een verlies van vetweefsel tot 30% mogelijk na slechts één behandeling!

Behandelzone's zijn:

-Bovenarmen = 1 zone

- Taille = 1 zone 

- Lovehandles = 1 zone

- Zwembandjes = 1 zone 

- Binnenkant bovenbenen = 1 zone 

- Bovenbenen = 1 zone 

- Buik boven navel = 1 zone 

- Onderbuik = 1 zone 

Buik is altijd in overleg tijdens het GRATIS intakegesprek. Dit om dan duidelijk te bepalen hoe de zone's van de vetcellen verdeeld zijn. Kuren worden direct na de eerste behandeling in zijn geheel betaald.

Losse behandeling (1 zone = 2 kopstukken)

295,00

Kuur 1 (1 zone, 3 behandelingen)

740,00

Kuur 2 (2 zone, 3 behandelingen)

980,00

Kuur 3 (3 zones, 3 behandelingen)

1.250,00